dooffy_design_icons_EU_flags_Spain

Taalcursus

Waarom een taalcursus Spaans bij Instituto Latino?
  • Praktijkgerichte lesmethode (spreek- en luistervaardigheid)
  • Energieke, uitdagende lessen van professionele taaldocenten
  • Taalcursussen voor beginners en gevorderden
  • Kleine groepen van maximaal 7 personen
  • Persoonlijke benadering voor optimaal leerresultaat
Kies hier je niveau:

Spaans – “ En boca cerrada no entran moscas” – Spreken is zilver, zwijgen is goud

Veelgestelde vragen
Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Native-speaker docenten
25 jaar ervaring
Gratis taaltest
Lees meer over onze werkwijze

Waarom Spaans leren?

Spaans is een wereldtaal die wordt gesproken door ruim 500 miljoen mensen. Het is zelfs een officiële taal van de Verenigde Naties. Het taalgebied beperkt zich niet tot Spanje en Latijns-Amerika, want ook in de Verenigde Staten wordt door 1 op de 10 inwoners Spaans gesproken. Het is kortom een universele taal maar ook één die zich kenmerkt door exotische klanken, een heerlijk ritme en boeiende cultuur.

Hoe zien de Spaanse lessen eruit?

In onze praktijkgerichte taalcursussen Spaans leer je deze taal correct spreken en verstaan. Tijdens de lessen focussen we op een snelle vooruitgang in je spreek- en luistervaardigheid. Laagdrempelig en uitdagend, want wij geloven dat je enkel succesvol een taal kunt leren door veel te oefenen. Dat geeft je de kans om direct van je fouten te leren. Net zo belangrijk als het resultaat vinden we het plezier dat je zult beleven aan het leerproces zelf; een taal leren is boven alles een opwindende ontdekkingstocht.


Wij maken gebruik van Google Meet, Microsoft Teams of Zoom. Deze platformen zijn gebruiksvriendelijk en veilig. U volgt de cursus samen met uw medecursisten, ook al zit u thuis. Of elders: als u een internetverbinding heeft, en een telefoon, een tablet of een computer kunt u deelnemen, waar ook ter wereld. Interactie met de anderen staat centraal in de lessen.


Cursus Niveaus Aantal lessen/uren
Beginners Beginners 1/2/3/4 12 lessen 1.5 uur/week
Gevorderden Gevorderden 1/2/3/4 12 lessen 1.5 uur/week

NB. De taalcursus gaat door wanneer er minimaal 5 cursisten zijn aangemeld.

Daarom Instituto Latino:

Kleine groepjes
Persoonlijke aandacht
Gediplomeerde docenten
Klassikale lessen
Lees meer over onze werkwijze

Heb ik lesmateriaal/boeken nodig voor de cursus Spaans?

Onze Spaanstalige docenten maken bij deze taalcursus gebruik van de boeken Aula Internationaal 1, 2.


Waarom Spaans leren bij Instituto Latino?


Instituto Latino onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Spaanse taalcursussen vanaf € 10 per uur. Je zult ervaren dat jouw spreek- en luistervaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Op welke niveaus biedt Instituto Latino Spaanse taalcursussen aan?

Instituto Latino biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Je kunt onderaan de pagina je keuze maken.

Groepsgrootte maximaal 7 personen

De maximale groepsgrootte voor de taalcursus Spaans is voor zowel beginners als gevorderden 7 personen. Het kan soms voorkomen dat je met minder deelnemers aan de cursus Spaans deelneemt. De cursus gaat door zodra er 5 deelnemers zich ervoor hebben aangemeld.Maak kennis met onze docenten voor de taalcursus Spaans:
Karina Miñano

Ik ben Peruaans. Ik werk voor een gerenommeerd internationaal bedrijf als marketing & communicatie specialist en combineer dit met mijn werk als docent Spaans. Ik heb communicatiewetenschappen gestudeerd en werkte als journalist, eerst voor een radiostation en vervolgens voor tijdschriften in mijn land. Ik heb ook in public relations, marketing en als bericht analist in een ministerie gewerkt voordat ik naar Nederland emigreerde. Ik ben voormalig professor media analist en semiotiek op de Universiteit van San Martin de Porres. Ik maakte deel uit van de raadgevers van het Nederlands Letterenfonds, waarvoor ik analyseerde en adviseerde welke boeken van Latijns-Amerikaanse auteurs naar Nederland vertaald zouden kunnen worden.