Groepslessen online

Ons docententeam staat garant voor de kwaliteit van onze cursussen. Zij zijn allen gediplomeerd, “native speakers”, meertalig en hebben een lange en ruime ervaring in het leren van hun moedertaal aan anderstaligen.
Wij gebruiken lesmethoden die gebaseerd zijn op de algemene richtlijnen beschreven in “The Common European Framework of Reference for Language Learning European”.

Deze zijn praktijkgericht, met de nadruk op spreekvaardigheid, maar luister-, lees- en schrijfvaardigheden komen ook aan bod. Hiervoor gebruiken wij ook audiovisueel materiaal. Al onze cursussen worden op verschillende niveaus gegeven.

De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 5 tot 7 personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht en bent u actief bij de les betrokken. U krijgt huiswerkopdrachten waarbij u moet rekenen op gemiddeld 2 à 3 uur studiebelasting per week.

Wij maken gebruik van Google Meet, Microsoft Teams of Zoom. Deze platformen zijn gebruiksvriendelijk en veilig. U volgt de cursus samen met uw medecursisten, ook al zit u thuis. Of elders: als u een internetverbinding heeft, en een telefoon, een tablet of een computer kunt u deelnemen, waar ook ter wereld. Interactie met de anderen staat centraal in de lessen.

Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Native-speaker docenten
25 jaar ervaring
Gratis taaltest
Lees meer over onze werkwijze