Taalcursussen voor bedrijven

Instituto Latino biedt taalcursussen die zijn toegespitst op uw zakelijke markt. Doet uw bedrijf veel zaken in het buitenland? Opent u een nieuwe vestiging in een Spaanstalig, Portugeestalig, Italiaanstalig, Engelstalig of Nederlandstalig land? Werkt u in een internationale werkomgeving?

Wanneer u uzelf en/of uw werknemer(s) optimaal wilt voorbereiden op de taal en cultuur van uw anderstalige zakelijke markt dan bent u bij ons aan het goede adres. Instituto Latino werkt uitsluitend met ervaren, gediplomeerde native-speaker docenten. Wij leveren altijd maatwerk en bieden in-company taalcursussen aan. Kortom wij bieden u de taalcursus die uw bedrijf waardig is.

Maatwerk voor de zakelijke markt

Wanneer u investeert in een taalcursus wilt u daarmee het optimale leerresultaat behalen. Het is een absolute basisvoorwaarde dat het lesprogramma volledig wordt aangepast op uw zakelijke wensen en behoeften. Een taal leren moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn; geen opgave waar u en/of uw werknemers tegenaan hikken maar een motiverende verrijking.

Dat zijn precies de redenen waarom Instituto Latino altijd maatwerk levert. Wij gaan met u in gesprek over de inhoud van het lesprogramma, de meest geschikte docent, de duur en intensiviteit van de cursus en het gewenste resultaat. Ook bespreken we de gewenste locatie waar de cursus plaatsvindt: op locatie of in-company. Dit maken onze taalcursussen ideaal voor bedrijven. Die persoonlijke aanpak levert ons al ruim 25 jaar tevreden klanten op.

Waarom Instituto Latino?

Instituto Latino is een gerenommeerd taalinstituut met ruim 25 jaar ervaring in het aanbieden van taalcursussen. Onze bedrijfsgerichte taalcursussen kunnen online worden gegeven in heel Nederland.

Wij onderscheiden ons in het vinden van de juiste cursus bij het niveau van de taalleerder. Bent u benieuwd naar uw niveau of dat van uw collega’s/werknemers? Vraag dan gerust om meer informatie over onze gratis taaltest. Omdat onze docenten moedertaalsprekers zijn in de taal waarin ze lesgeven, leert u naast de taal ook veel over de cultuur van het land.

Kiezen voor Instituto Latino is:
  • Een tijdsefficiënte keuze: in-company cursussen besparen u en/of uw collega’s reistijd.
  • Een resultaatgerichte keuze: wij leveren maatwerk en passen het lesprogramma volledig aan op uw wensen en behoeften.
  • Een succesvolle keuze: onze persoonlijke, energieke en stimulerende lesmethoden bewijzen zich al 25 jaar.
Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Native-speaker docenten
25 jaar ervaring
Gratis taaltest
Lees meer over onze werkwijze

Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Native-speaker docenten
25 jaar ervaring
Gratis taaltest
Lees meer over onze werkwijze