dooffy_design_icons_EU_flags_Netherlands

Taalcursus

Taalcursus Nederlands als Tweede taal
  • Cursus Nederlands als Tweede taal. Leer Nederlands spreken.
  • Dutch for foreigners and expats. Learn how to speak Dutch.
De redenen om te kiezen voor een taalcursus Nederlands bij Instituto Latino:
  • Praktijkgerichte lesmethode (spreek- en luistervaardigheid)
  • Energieke, uitdagende lessen van professionele taaldocenten
  • Taalcursussen voor beginners en gevorderden
  • Kleine groepen van maximaal 7 personen
  • Persoonlijke benadering voor optimaal leerresultaat
Kies hier je niveau:
Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Native-speaker docenten
25 jaar ervaring
Gratis taaltest
Lees meer over onze werkwijze

Hoe zien de Nederlandse lessen eruit?

In onze praktijkgerichte taalcursussen Nederlands als Tweede taal leer je correct Nederlands spreken en verstaan. Tijdens de lessen focussen we op een snelle vooruitgang in je spreek- en luistervaardigheid. Laagdrempelig en uitdagend, want wij geloven dat je enkel succesvol een taal kunt leren door veel te oefenen. Dat geeft je de kans om direct van je fouten te leren. Net zo belangrijk als het resultaat vinden we het plezier dat je zult beleven aan het leerproces zelf; een taal leren is boven alles een opwindende ontdekkingstocht.


Wij maken gebruik van Google Meet, Microsoft Teams of Zoom. Deze platformen zijn gebruiksvriendelijk en veilig. U volgt de cursus samen met uw medecursisten, ook al zit u thuis. Of elders: als u een internetverbinding heeft, en een telefoon, een tablet of een computer kunt u deelnemen, waar ook ter wereld. Interactie met de anderen staat centraal in de lessen.


Cursus Niveaus Aantal lessen/uren
Beginners Beginners 1/2/3/4 12 lessen 1.5 uur/week

NB. De taalcursus gaat door wanneer er minimaal 5 cursisten zijn aangemeld.

Daarom Instituto Latino:

Kleine groepjes
Persoonlijke aandacht
Gediplomeerde docenten
Klassikale lessen
Lees meer over onze werkwijze

Heb ik lesmateriaal/boeken nodig voor de Nederlandse cursus?

Onze Nederlandse, meertalige docenten maken bij deze taalcursus gebruik van het boek Op Maat.

Waarom Nederlands als Tweede taal leren bij Instituto Latino?

Instituto Latino onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Nederlandse taalcursussen vanaf € 10 per uur. Onze docenten zijn meertalig: ze zijn moedertaalsprekers van het Nederlands maar beheersen daarnaast nog (minmaal) een andere grote taal. Dankzij hun deskundige begeleiding zul je ervaren dat jouw spreek- en luistervaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Op welke niveaus biedt Instituto Latino Nederlandse taalcursussen aan?

Instituto Latino biedt cursussen aan voor beginners.

Groepsgrootte maximaal 7 personen

De maximale groepsgrootte van de taalcursusNederlands, zowel beginners als gevorderden is 7 personen. Het kan soms voorkomen dat je met minder deelnemers aan de cursus Nederlands deelneemt. De cursus gaat door zodra er 5 deelnemers zich ervoor hebben aangemeld.Maak kennis met één van onze docenten voor de taalcursus Nederlands:
Ingrid L. Schmidt

Ik ben met veel plezier sinds 2010 docente Braziliaans -Portugees en Nederlands als Tweede Taal bij Instituto Latino. Ik ben in de bruisende stad van São Paulo/Brazilië geboren maar heb mijn kinderjaren vooral in het pittoreske stadje van Haarlem/Nederland doorgebracht. Mijn vader is namelijk Nederlander en mijn moeder Braziliaanse en zo kreeg ik dus de kans om tussen twee talen op te groeien. Op deze manier heb ik van kleins af aan een natuurlijke interesse gehad voor verschillende talen en culturen. Op mijn veertiende ben ik naar Sao Paulo vetrokken waar ik later aan de universiteit afstudeerde in Portugese en Engelse Taal & Literatuur.